Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
4.38
4 stars: Foarte bun
206 pareri

Cutit de bucatar - Dick 1905

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Brand
Dick 8.1947
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Din seria exclusiva de cutite Dick "1905" va recomandam cutitele de bucatar-sef ce pot avea lama de 15 - 21 - 26 cm. Pretul afisat este valabil pentru modelul cu lama de 21 cm.

In 1905 producatorul de cutite Friedr. Dick a dezvoltat o serie de cutite cu inele metalice estetice in jurul manerului.

Acestea au inlocuit modelele anterioare cu nituri care au fost utilizate pentru a monta pe maner otelul de cutit. Compania Friedr. Dick a fost fondata in Esslingen in 1778 si dupa mai mult de 235 ani este inca o intreprindere de familie.

Calitate maxima si manevrabilitate optima, proiectate in conformitate cu cerintele ergonomice pentru profesionisti, face ca produsele cu marca Dick sa fie preferate de catre bucatari-sefi profesionisti din intreaga lume.

Designul special din 1905 si prin urmare tehnicile speciale necesare au fost dezvoltate in continuare de catre Friedr. Dick. Atat atunci cat si acum, seria de cutite "1905" este captivanta datorita aspectului sau exceptional.

Materiale si procese de productie moderne sunt folosite astazi. Inelele de otel simetrice sunt inseparabil conectate la maner turnat, folosind o tehnologie unica. Lama este bine ascutita si cutitul se bucura de un echilibru perfect.

Se subintelege ca lama este facuta din cel mai bun otel inoxidabil de calitate XCrMoVMn preferat de bucatari de renume.

O structura martensitica fin dispersata (cu o duritate de peste 60 HRC) este produsa datorita unui proces de calire hi - tech la temperaturi de cca. 1950 grade F si tratamentului criogenic la temperaturi de -310 grade F. O calire orientata in mai multe etape, la aproximativ 392 grade F duce la o lama unica, dinamica si ascutita.

Pretul afisat include TVA.

Cost transport standard prin curier : 20 lei/colet

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura